Friday, February 6, 2009

Guess Who???


This bouncing little baby boy
with laughter and smiles
that could go for miles...

A handful of happiness,
A heartful of love.


Just who could this little one be???

23 comments:

Kak Teh said...

hmmm, your son laaaa! Betul tak and do I get a prize

oh, or yr abe?

kay_leeda said...

Kak Teh,

Heh..heh...I'm not telling yet :)
Wait ahhhhh....

Kama At-Tarawis said...

tengok pada 'jenis' gambar, macam fesyen lama aje.. I think your ABE:)

kay_leeda said...

Kak Puteri,

Ahhh...this is getting really, really good!!!

Tungguuuuu.....

Waterlily said...

My turn to give a go at this..err..could it be YOU when you were little?

adek lalala~ said...

hmmm,akak rasa abe kot sebab Faris tu lebih handsome dari abe... hahaha...jangan marah beb!!

Kak Ezza said...

sori beb,
adek lalala tu dari akak laa...itu anak akak punya acc..silly mistakes...

Madam Tai Tai said...

Kay, since you have mentioned that it is a boy - then my guess is the baby in the photo could either be ABE or Faris? Tapi bila pikir semula, kalau it was ABE masa baby then the photo will have to be in black and white lah. Mana ada gambar color masa zaman kita dulu-dulu.

So, in conclusion - the baby is Faris. Betul tak?

ray said...

Komen Pak Malim kucing ray yg alim.

Kanak2 lelaki ini sangat comel, kata Pak Malim sambil mengomel. Siapa? Siapa? kata Pak Malim sambil mengunyah biskut kelapa.

kay_leeda said...

Waterlily,

Me?? Alah comel nyer I :)
The answer is.......

Wait just a bit more ok :)

mamasita said...

I know! ABE..or TM's hubby? hahaha

kay_leeda said...

Kak Ezza,

Anak lagi handsome than the father?? Fuyooo...berentap babe!!

Akak kena tungguuu sat lagi, sama macam teman-teman yang lain jugak. Sohd, ba, ra...ok kak :)

kay_leeda said...

MTT,

Yes, during our time, pics were not in colour yet. But, but, there was the polaroid I think, and you could get them pics in colour.

Heh..heh...getting pretty interesting now, yes?? Sekejap je lagi, keputusan akan diumumkan :)

kay_leeda said...

Duhai Pak Malim kucing ray yang alim,

Siapa kah itu, sama lah pertanyaan kita, sambil tercari-cari sepatu.
Kay minta Pak Malim tunggu sedikit saja lagi, gambar siapa kah itu, akan diberi tau, lusa or esok pagi :)

tireless mom said...

Alloooo...

Macamama lak boleh ada TM's hubby terselit ni?

Since it is 12.43 am already today, nak ucapkan Happy birthday baby comel, baby michelin. I still remember when you were born. Everyone especially at 156 DS was very happy. Dapat first cucu lah katakan. OOOPppss, terkeluar rahsia lil bit

Queen Of The House said...

Mesti your son ni. What a cutie! Dah besar jadi heartbreaker agaknya :D

HAPPY BIRTHDAY, cutie!

zaitgha said...

dgn yakin nyer the picture tuh your Abe....

Naz said...

Kay,
Dengan penuh kepeningan...ini gambar anak you daaaaa :)
errr ye ke? :)

kay_leeda said...

Mamasita,

Macamana tak nampak yr commnets earlier nih?? TM's hubby...fuyooooo, kelaassssss firasat you :)

Si-ki-jam lagi saya kasi tau ahhhh

kay_leeda said...

Dear TM,

Wei...kasi bocor secret saja :)
Kalu you can't make the guess, haiyo...boto lah!!

Watch out for the scheduled posting which will come on air at about the same time when baby michelin kluar....sikit laei yo.

kay_leeda said...

QOTH,

Ehh...birthday ker?? Who's birthday eh???

Anyway, thanks for the wishes (eh..betul ker ader someone's birthday ni..heh..heh)

Tungguuuuu ya :))

kay_leeda said...

Dear Zai,

Comel nyer ABE :))
Sebab tu lah I terpikat kat dia...LOL...LOL..(sampai jatuh kerusi saya)

Wait yer... :)

kay_leeda said...

Naz,

Anak I eh?? Anda pasti? Anda perlukan talian hayat??

Just a while more okay :)